Sanan satoa ja muuta

Toinen kirjani julkaistaan kirjakauppa Tulenkantajien nelivuotissyntymäpäivillä 12.2. Tampereella. Tilaisuudessa kirjansa julkaisevat myös Mikko Mankinen ja Antti Hurskainen.

Perjantaina 13.2. juttelen uusista kirjoista Elävän kirjallisuuden festivaaleilla Hurskaisen ja Jonimatti Joutsijärven kanssa.

Tänä vuonna EKF-festivaalin aiheena on monimerkityksellinen MUSTA. Luvassa on paljon ohjelmaa ja esiintyjien joukossa mm. huikean hyytävä, Turkulainen yhtye Kuolema-duo.

Sitten muihin uutisaiheisiin. Tieni nettigalleria Artist's Birth'n kanssa loppui ja toisessa alkoi. Saatchi Gallery sijaitsee fyysisesti Lontoossa ja Artist's Birth'n tavoin etsii uusia taiteilijoita. Yksi galleriassa esiintyneistä maalareista on mm. Roomassa asuva, suomalais-venezuelalainen Sabrina Dan.

Sivujen ilme hakee vielä muotoaan ja korjailin mm. uusien maalausten koko- ja nimitietoja sekä valmistumisjärjestystä. Hienosäätämistä tulee jatkossakin ja piakkoin lisään myös statementin jossa avaan töiden motiiveja, prosessia ja muuta jännittävää.

Featured Posts
Recent Posts

© 2021 VILMA PANULA